Algemene voorwaarden

Laatste wijziging: 12 maart 2019
 1. Het aankopen van cryptocurrencies is uitsluitend toegestaan voor personen ouder dan 18 jaar. U verklaart ouder te zijn dan 18 jaar of toestemming te hebben verkregen van een ouder of voogd.
 2. U verklaart en garandeert dat alle informatie die u ons hebt verstrekt juist en actueel is.
 3. U bent zich ervan bewust dat de waarde van cryptocurrencies kan fluctueren en dat plotse stijgingen en dalingen niet abnormaal zijn.
 4. U moet een geldig Bitcoin Wallet-adres invoeren, een Bitcoin transactie is onomkeerbaar. U staat zelf in voor de juistheid van de door u opgegeven gegevens. Het niet of niet tijdig doorgeven van wijzigingen komt geheel voor uw eigen verantwoordelijkheid.
 5. De prijzen van cryptocurrencies zijn aan verandering onderhevig. Definitieve bedragen (euro's en bitcoins) worden vastgesteld op het moment dat de betaling is gemaakt.
 6. Het rekeningnummer dat u gebruikt voor de verwerking van de order dient op uw persoonlijke naam te staan of op een bedrijfsnaam waarvoor u handelingsbevoegd bent.
 7. In het geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, waarbij uw betaling niet tijdig wordt verwerkt kunnen we de bestelling annuleren.
 8. Bij vermoeden van fraude of misbruik behouden we het recht om de bestelling op te schorten totdat de legitimiteit van de transactie is geverifiëerd.
 9. Het verkopen van cryptocurrencies is uitsluitend toegestaan voor personen ouder dan 18 jaar. U verklaart ouder te zijn dan 18 jaar of toestemming te hebben verkregen van een ouder of voogd.
 10. Bij de verkoop gaat u akkoord met de waarde voor bitcoins die Axiras op dat moment heeft bepaald. U bent zich ervan bewust dat de waarde van cryptocurrencies kan fluctueren en dat plotse stijgingen en dalingen niet abnormaal zijn.
 11. Uw rekeningnummer dient op persoonlijke naam te staan of op een bedrijfsnaam waarvoor u handelingsbevoegd bent. Het is niet toegestaan een anoniem rekeningnummer te gebruiken, in dit geval vindt geen uitbetaling plaats.
 12. U verklaart en garandeert dat alle informatie die u ons hebt verstrekt juist en actueel is. Het verstrekken van de juiste gegevens als uw bitcoinadres en betalingsgegevens zijn uw verantwoordelijkheid. Eventuele schade ontstaan door het verstrekken van onjuiste gegevens kan niet op Axiras worden verhaald.
 13. U verklaart dat de aangeboden bitcoins op legitieme wijze zijn verkregen en u geen weet heeft van een mogelijk illegaal karakter van de herkomst. In sommige gevallen wordt de herkomst van bitcoins gecontroleerd en kan om aanvullende informatie gevraagd worden. Axiras heeft het recht een transactie tijdelijk op te schorten tot de legitimiteit is vastgesteld.
 14. U moet een geldig Bitcoin Wallet-adres invoeren, een Bitcoin transactie is onomkeerbaar. U staat zelf in voor de juistheid van de door u opgegeven gegevens. Het niet of niet tijdig doorgeven van wijzigingen komt geheel voor uw eigen verantwoordelijkheid.
 15. Het rekeningnummer dat u gebruikt voor de verwerking van de order dient op uw persoonlijke naam te staan of op een bedrijfsnaam waarvoor u handelingsbevoegd bent.
 16. U verzendt uw bitcoins naar het door ons opgegeven bitcoinadres. Wij kunnen de betaling uitvoeren eens alle bitcoins ontvangen zijn en de transacties door het netwerk bevestigd zijn.
 17. In het geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, waarbij uw betaling niet tijdig wordt verwerkt kunnen we de bestelling annuleren.
 18. Bij vermoeden van fraude of misbruik behouden we het recht om de uitbetaling op te schorten totdat de legitimiteit van de transactie is geverifiëerd.

Reviews Axiras

Beoordeling 4.8/5

★★★★★

Op basis van 190 beoordelingen

> Geef ons een beoordeling

Mijn account