Hoe Bitcoin kopen met Bancontact?

U kan Bitcoin kopen met Bancontact door een account aan te maken bij Axiras. Na het registreren van uw account ontvangt u een Bitcoin rekening om de aankoop te maken. Vul het gewenste aankoopbedrag in en selecteer de betaalmethode Bancontant. U ontvangt een wallet waar u de Bitcoins of crypto in kunt bewaren.

Hoe Bitcoin kopen met Bancontact

Hoe Bitcoin kopen met Bancontact

  1. Maak een account aan bij Axiras
  2. Selecteer als betaalmethode Bancontact
  3. Verifieer uw Bitcoin rekening
  4. Ga naar het menu Bitcoins kopen
  5. Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in
  6. Scan de QR-code van Mistercash
  7. Controleer uw accountsaldo
  8. Beheer uw Bitcoin aankoop

Bitcoins of crypto kopen met Bancontact

Stap 1: Maak een account aan bij Axiras

Om Bitcoin te kunnen kopen via de betaalmethode Bancontact moet u zich aanmelden voor een Bitcoin rekening. Het enige wat u hoeft te doen is onze website bezoeken en het registratieformulier invullen. Met de accountregistratie kan u crypto of Bitcoins aankopen.

Stap 2: Selecteer als betaalmethode Bancontact

Na het invullen van de registratiegegevens zal u in het dashboard voor Bitcoin kopen de betaalmethode Bancontact kunnen selecteren bij de checkout.

Stap 3: Verifieer uw Bitcoin rekening

Als extra veiligheid en om er zeker van te zijn dat niemand anders aankopen maakt in uw plaats is een verificatiesysteem opgezet waarmee u uw Bitcoin rekening kunt verifiëren. Dit verificatiesysteem controleert dat u persoon bent die de aankoop maakt. Na de verificatie kunt u beginnen met het kopen van Bitcoin met de betaalmethode Bancontact.

Stap 4: Ga naar het menu Bitcoins kopen

Om de BTC aankoop te maken gaat u naar het menu Bitcoins kopen en selecteer u Bancontact Mistercash. De prijs van Bitcoin schommelt, controleer daarom goed voor u de aankoop maakt dat u het kopen van de Bitcoins maakt aan de gewenste wisselkoers.

Stap 5: Vul het gewenste BTC aankoopbedrag in

Vul in het dasboard het gewenste BTC aankoopbedrag in en klik op volgende om de aankoop te voltooien. We raden aan om te beginnen met een laag bedrag zo leert u hoe de prijs van Bitcoin schommelt en beperkt u de risico’s.

Stap 6: Scan de QR-code van Mistercash

U zal na de aankoop omgeleid worden waar u de Bancontact MisterCash QR-code kunt scannen om de overschrijving te maken. Als u de Payqonic app hebt staan kan u deze QR-code scannen met uw smartphone op Iphone of Android.

Stap 7: Controleer uw Bitcoin wallet saldo

Na de aankoop van u het aangekochte bedrag in uw Bitcoin wallet controleren. Het BTC saldo vindt u terug in mijn wallet, deze Bitcoin wallet is gekoppeld aan een Bitcoinadres.

Stap 8: Beheer uw Bitcoin aankoop

Na de aankoop ontvangt u het BTC bedrag in uw wallet. De 2 meest populaire manieren om uw aangekochte Bitcoins te beheren is deze bijhouden voor lange termijn of deze verkopen op korte termijn verkopen om winst te maken op de prijsschommelingen.

Reviews Axiras

Beoordeling 9.4/10

★★★★★

Op basis van 4168 beoordelingen

> Geef ons een beoordeling